Heks

De Heks is een duistere troep en kan getraind worden in een duistere kazerne level 5. De Heks kost 250 duister elixir om te trainen en neemt 12 plekken in op een legerkamp. De Heks vecht nooit alleen, ze laat skeletten opstaan uit de dood die direct de aanval opzoeken. Zodra de skeletten worden gedood, laat de Heks er nog meer los.

Hoeveel skeletten laat een Heks uit de dood herrijzen?
Een level 1 Heks laat 3 skeletten uit de dood herrijzen en ze kan maximaal 6 skeletten tegelijktijd levend houden.
Een level 2 Heks laat 4 skeletten uit de dood herrijzen en ze kan maximaal 8 skeletten tegelijktijd levend houden.

Heksen & aanvallen
De Heks is een krachtige ondersteuning van andere troepen. Zet de Heks dus niet als eerste in, want de gezondheid van een Heks (75 gezondheid) is vergelijkbaar met een Barbaar level 4. Zet eerst een paar Reuzen in ter afleiding en laat daarachter de Heks los. De skeletten volgen de Reuzen en helpen mee de verdedigingswerken te slopen.

Als je meer dan één Heks inzet bij een aanval, zet ze dan niet te dicht bij elkaar. Ze zijn door hun lage gezondheid zeer gevoelig voor ondere andere mortieren.

Heksen & verdedigen
Heksen zijn goede troepen om in het Clankasteel te hebben. Helemaal als het Clankasteel achter de muren staat. De Heks blijft bij een aanval dan achter de muren en wordt niet gedood, terwijl de skeletten die ze los laat over de muren springen en de aanvallers te lijf gaan.

Hoeveel duister elixir kost het om een Heks te upgraden? En hoelang duurt de upgrade?
Heks level 1: -
Heks level 2: 75.000 duister elixir, 10 dagen

Hoeveel duister elixir kost het om een Heks te trainen?
Heks level 1: 250 duister elixir
Heks level 2: 350 duister elixir

Maak een Gratis Website met JouwWeb