Opstellingen

Iedere ochtend word je wakker, je checkt je mobiel en ziet dat je hele dorp is platgewalst! Super vervelend natuurlijk! Je kunt een schild kopen maar dat is nogal prijzig, dus het enige wat je er aan kan doen is je dorp zo goed mogelijk te verdedigen, kijk hieronder naar de dingen die je bij het maken van je opstelling moet weten of kopieer gewoon een van de bases op onze site.


 

 

Clash of clans layout builder

Bezoek de website Clash of Clans Builder

Ben je niet helemaal tevreden met de huidige layout van je Clash of Clans dorp en weet je niet hoe je deze moet verbeteren? Gebruik dan de handige website Clash of Clans Builder!

Veel clash of clans spelers weten niet echt een goede opstelling, of komen een stukje muur tekort of hebben juist muren over. Voor al dat soort dingen is een eenvoudige oplossing: de website Clash of Clans Builder, een super simpele site waarmee je eenvoudig layouts kan creëren.

Je hoeft alleen maar in te vullen welk stadhuis level je hebt. Of je wilt farmen of niet en hoeveel goudkluizen en elixertanks je hebt; en hopla daar staat je perfecte opstelling! Daarnaast zijn er vele voorbeelden te vinden van layout voor elk level stadhuis. En voor de mensen die juist goed opstellingen kunnen maken, ga ook naar de site want dan kan je met je opstelling anderen blij maken!


 

 

Gebruik geen dubbele muren!

Muren zijn geweldig om je dorp te beschermen tegen aanvallen, ze houden je aanvallers in de vuurlinie van je verdedigingswerken.Veel spelers van Clash of Clans gebruiken dubbele muren om vijanden tegen te houden, geweldig als anderen dit doen, lekker makkelijk aanvallen maar ik zou hun voorbeeld zeker niet volgen! 

Redenen om geen dubbele muren te gebruiken

1. met dubbele muren heb je minder muren om je andere verdedigingswerken te beschermen.

2. boogschutters kunnen ongeveer 3 blokjes ver schieten dus schieten gewoon over je dubbele muren heen

3. muurbrekers hebben een gebiedsaanval, dus pakken meteen de tweede (en derde) rij muren mee.