Valkyrie

Valkyrie is een fantastische krijger en is geniaal met het tweehandige bijl en verplettert vijandelijke troepen met haar razendsnelle aanval. Dankzij de kracht van duister elixir is Valkyrie bijna niet te stoppen! Valkyrie kan getraind worden in een duistere kazerne level 3 en neemt 8 plekken in op een legerkamp. De valkyrie heeft 900 levenspunten en 88 schade per seconde

Valkyrie en aanvallen 
De Valkyrie heeft een gebiedsaanval en relatief veel levens, toch is het verstandig om de valkyrie in te zetten in combinatie met een aantal reuzen, om de levenspunten van de valkyrie te sparen. Verstandig is om daar achter nog enkele boogschutters of tovenaars te plaatsen, die buiten schot blijven. Het is niet slim om meer dan twee valkyrie's te gebruiken in de aaval, ze zijn namelijk erg prijzig.

Valkyrie & verdedigen
De valkyrie is een erg efectieve troep om in je verdedigende clankasteel te hebben. Omdat de valkyrie een gebiedsaanval heeft kan deze zo 30 boogschutters barbaren of goblins neerleggen, of een horde reuzen doden. Handig is om valkyrie in combinatie met tovenaars of boogschutters te vragen voor je verdedigende clankasteel. 

Hoeveel duister elixer kost het om de valkyrie te upgraden?
Valkyrie level 1: - 
Valkyrie level 2: 50.000 duister elixir, 10 dagen
Valkyrie level 3: 60.000 duister elixir, 12 dagen
Valkyrie level 4: 70.000 duister elixir, 14 dagen

Hoeveel duister elixir kost het om een Valkyrie te trainen?
Valkyrie level 1: 70 duister elixir
Valkyrie level 2: 100 duister elixir
Valkyrie level 3: 130 duister elixir
Vlakyrie level 4: -