Hoe versla je de barbarenkoning?

Wat is nou een handige tactiek als je in een aanval een Barbarenkoning tegenkomt? Er zijn verschillende mogelijkheden om een Barbarenkoningsnel uit te schakelen om er daarna geen last meer van te hebben.

Optie 1: een combinatie van Barbaren en Boogschutters
Zet een paar Barbaren in om de Barbarenkoning bij zijn altaar weg te lokken. Zodra de Barbarenkoning dichterbij komt, zet je een 5 à 6 Barbaren bij. De Barbarenkoning zal zich richten op deze Barbaren. Daarna zet je er snel een tiental Boogschutters achter. Terwijl de Barbarenkoning één voor één de Barbaren uitschakelt, schieten de Boogschutters de Barbarenkoning knockout.

Dit is een goedkope oplossing om een Barbarenkoning uit te schakelen, het kost je minder dan 10 barbaren. Pas natuurlijk wel op voor andere verdedigingswerken zoals boogschutterstorens, kanonnen en mortieren.

Optie 2: een combinatie van Barbaren en Gunstelingen
Deze optie is vergelijkbaar aan de combi met Barbaren en Boogschutters. Zet een paar Barbaren in om de Barbarenkoning. Zodra de Barbarenkoning dichterbij komt, zet je een 5 à 6 Barbaren bij en daarna zet je er snel een tiental Gunstelingen achter. Terwijl de Barbarenkoning één voor één de Barbaren uitschakelt, schieten de Gunstelingen de Barbarenkoning knockout.

Net als de eerste optie is dit een goede manier om een Barbarenkoning uit te schakelen. Pas natuurlijk wel op voor andere verdedigingswerken zoals boogschutterstorens en vooral voor afweergeschut.

Optie 3: Barbarenkoning versus Barbarenkoning
Wil je een echte clash? Zet dan je eigen Barbarenkoning in tegen de verdedigende Barbarenkoning en laat ze het maar uitvechten! Hierbij moet je natuurlijk wel opletten dat ze ongeveer van hetzelfde niveau zijn. En wij hebben het idee dat de verdedigende Barbarenkoning een licht voordeel heeft. Het kan dus geen kwaad om er ook wat Barbaren bij te plaatsen.

Wij hebben een voorkeur voor een combinatie van Barbaren en Gunstelingen.
Hoe schakel jij de barbarenkoning uit? laat het weten via de reacties 

Reactie plaatsen

Reacties

Ws194
8 jaar geleden

Schakel altijd eerst de barbarenking uit, voordat je reuzen inzet want reuzen mept e ook meteen kapot! PS: ik gebruik barbaren en boogschutters

pautje 2000
8 jaar geleden

Ik gebruik die van bararen en boog maar ik gebruik dan alleen maar boog, maar omdat barbaren goedkoper zijn is dit een handige tactiek

Maak een Gratis Website met JouwWeb