P.E.K.K.A

Is P.E.K.K.A een ridder? Een samoerai? Een robot? Niemand die het weet! P.E.K.K.A’s pantser kan de sterkste aanvallen absorberen, maar is gevoelig voor electriciteit. De P.E.K.K.A is de laatste troep die ontgrendeld kan worden in de kazernes. P.E.K.K.A’s hebben geen voorkeur bij het aanvallen, ze vallen zowel verdedigingswerken als andere bouwwerken aan. Van de (normale) troepen heeft de P.E.K.K.A de hoogste gezondheid en hij brengt de meeste schade toe. P.E.K.K.A’s kunnen getraind worden in een kazerne level 10 en nemen 25 plekken in op een legerkamp.

P.E.K.K.A’s & aanvallen
Omdat P.E.K.K.A’s zo’n hoge schade toebrengen, is het verstandig om ze met twee tegelijkertijd in te zetten. Twee P.E.K.K.A’s vernietigen over het algemeen met één slag een bouwwerk. Val je met meer dan twee P.E.K.K.A’s aan, zet de duo’s dan ver uit elkaar. Het heeft geen zin om er drie of meer bij elkaar te hebben.

Pas op voor de Verborgen Tesla's. P.E.K.K.A’s zijn hier uitermate gevoelig voor. Het krachtige pantser van de P.E.K.K.A geleid stroom en daarom brengt een Verborgen Tesla dubbel zoveel schade toe.

P.E.K.K.A’s & verdedigen
Word je aangevallen door P.E.K.K.A’s, dan is een Verborgen Tesla de beste verdediging. Zorg daarnaast voor stevige muren en zorg dat al je verdedigingswerken in de range van een ander verdedigingswerk staan met een ander bouwwerk ertussen. Dit geeft je tijd om de P.E.K.K.A uit te schakelen.

veervallen zijn nutteloos bij een P.E.K.K.A, deze gaan niet af.

P.E.K.K.A’s zijn geweldige troepen om in een clankasteel te hebben, maar dan moet je wel al een Clankasteel van level 4 hebben en dan zit je meteen vol.

Hoeveel elixir kost het om een P.E.K.K.A. te upgraden? En hoelang duurt de upgrade?
P.E.K.K.A. level 1: -
P.E.K.K.A. level 2: 3.000.000 elixir, 10 dagen
P.E.K.K.A. level 3: 6.000.000 elixir, 12 dagen
P.E.K.K.A. level 4: 8.000.000 elixir, 14 dagen

Hoeveelheid elixir om een P.E.K.K.A te trainen
P.E.K.K.A level 1: 30.000 elixir
P.E.K.K.A level 2: 35.000 elixir
P.E.K.K.A level 3: 42.000 elixir
P.E.K.K.A level 4: 50.000 elixer