Heler

De Heler is een vliegende eenheid die alle grondtroepen tijdens een aanval geneest. De Heler zelf heeft geen aanvallende capaciteiten, dus als er niets te genezen valt, dan doet ze niets. Wanneer de Heler is ingezet, verschijnt een pulserende cirkelvormige aura om haar heen. Helers kunnen getraind worden in een kazerne level 8 en nemen 14 plekken in op een legerkamp.

Belangrijk: Helers genezen de vliegende eenheden zoals andere Helers, draken, ballonnen en gunstelingen NIET.

Helers & aanvallen
Helers zijn zeer gevoelig voor verdedigingswerken die ook luchteenheden aanvallen, vooral voor luchtafweer. Zorg dus dat je luchtafweer snel uitschakelt voordat je de Heler inzet.

Een goede strategie is om met een paar Muurbrekers de muren voor een luchtafweer op te blazen, dan een grote groep Reuzen in te zetten en zodra de Luchtafweer gesloopt is, de Heler in te zetten. De Reuzen trekken daarna alle aandacht van de andere verdedigingswerken en worden ondertussen genezen door de Heler. Andere grondtroepen zoals Barbaren en Boogschutters kunnen daarna de andere bouwwerken vernietigen.

Naast Reuzen, zijn PEKKA'S en golems ook goede grondeenheden om samen met een Heler in te zetten. Dit komt omdat ze een enorme gezondheid hebben en door de Heler het nog veel langer volhouden. Met Barbaren en Boogschutters lukt het ook wel, maar dan moeten die niet worden aangevallen door meerdere verdedigingswerken tegelijkertijd. Hetzelfde geldt voor Tovenaars en heksen

Een Heler kan niet worden genezen door een andere Heler, maar een Genezingsspreuk geneest de Heler wel.

Helers & verdedigen
Een Heler is geen fijne eenheid om in je Clankasteel te hebben. De Heler zal de andere Clankasteel troepen genezen en dat zijn er niet veel aangezien de Heler al 14 plekken inneemt. En hierna zal de Heler de gebouwen die worden aangevallen genezen. Maar de Heler geneest nooit zo snel als de schade die aan de gezondheid van de gebouwen wordt toegebracht. Kortom, als iemand je een Heler stuurt voor in je Clankasteel, zet ‘m dan snel in bij een aanval.

Hoeveel elixir kost het om een Heler te upgraden? En hoelang duurt de upgrade?
Heler level 1: -
Heler level 2: 750.000 elixir, 3 dagen
Heler level 3: 1.500.000 elixir, 5 dagen
Heler level 4: 3.000.000 elixir, 7 dagen

Hoeveel elixir kost het om een Heler te trainen?
Heler level 1: 5.000 elixir
Heler level 2: 6.000 elixir
Heler level 3: 8.000 elixir
Heler level 4: 10.000 eilixer

Maak een Gratis Website met JouwWeb