Tips

Hey allemaal, Hier staan vele tips van Clash of Clans, rechts in het scherm. Laat je reactie hieronder achter, en zeg wat je er van vind. Heb jij ook een geweldige tips? Mail deze naar coremoti@outlook.com. Stratagie en tips genoeg! Hieronder staan kleine tips, zie in het menu de grotere.

  • Voor de verdediging; plaats toren, kanonnen etc. nooit in de voorste linie achter de muur, zorg dat de vijand eerst bezig is met andere gebouwen af te breken, zodat je torens de tijd hebben om de vijand uit te schakelen. Dit maakt het al een stuk makkelijker om je verdediging stand te laten houden.
  • Je begint het spel met een schild van 3 dagen, maak hier optimaal gebruik van, na deze drie dagen bouwen kan je bij tegenstanders goud en elixir gaan roven zorg dat je wanneer je hieraan begint je verdediging op orde hebt anders wordt het zo weer terug geroofd. Begin Clash of Clans dus te spelen als je het drie dagen achter elkaar kunt spelen om zoveel mogelijk winst te halen uit het Schild.
  • Zorg voor een goede verdediging, bij Clash of Clans is de verdediging enorm belangrijk. Een erg makkelijke manier om Trofeeën te verdienen met een goede verdediging! Zeker als je net nieuw bent in dit spel dan is het erg belangrijk je verdediging goed op orde te hebben. Dit is wel de beste Tip
  • Plaats je gebouwen dicht bij elkaar zodat je ze makkelijk kan beschermen met de wapens die je hebt gekocht. Zet deze wapens zo neer dat ze de tegenstanders zo lang mogelijk van je belangrijke gebouwen afhouden.
  • Gebruik muren om zowel je stadhuis als je opslag depots goed te beschermen. In je depots ligt je voorraad en zoals eerder beschreven je stadhuis moet je goed verdedigen om aanvallen af te slaan. De muren zorgen ervoor dat de aanvallers veel meer moeite hebben om er door te breken.
  • Bescherm je stadhuis zo goed mogelijk, door je stadhuis te verdedigen verdedig je de trofeeën  Deze trofeeën geven je ranking aan. Wanneer je stad word aangevallen en je verliest je stadhuis heb je direct het gevecht verloren met het gevolg dat je trofeeën kwijt bent. Je daalt vrij hard in ranking als je je prijzen kwijt raakt, zorg dat dit niet gebeurt.
  • Bouw zo veel mogelijk arbeidershutten in het begin, deze zullen je heel je Clash of Clans-carrière blijven dienen. Ook deze Tip is zeer belangrijk, zoveel mogelijk arbeidershutten bouwen waar je later wat aan hebt.
  • Bewaar edelstenen voor later in het spel deze kosten later geld. En kunnen behoorlijk nuttig zijn wanneer upgrades duurder worden!

Reacties

Dutch Candys
8 jaar geleden

Bedankt voor het melden van je inactiviteit, we zullen er rekening mee houden dat je voor een (lange) periode niet online zal zijn.

suus10
8 jaar geleden

sorry mensen ik ben lang niet online de komende tijd de iPad is meegenomen door familie. zet me der pleasse niet uit.

The Attacher
8 jaar geleden

De tip om elixer in je kazernes te verstoppen vind ik echt geweldig! Zoveel elixer bespaard!

Dutch Candys
8 jaar geleden

Ik vind die ook de beste pautje 2000, fijn om te weten! Ik heb ook je naam aangepast :-)

Pautje 2000
8 jaar geleden

Ik vind die van hoeveel goud enzo je kunt krijgen want dat vroeg ik me al een tijdje af en was te lui om het op te zoeken, ik vind wel dat er bij de andere tips ook een plek moet zijn voor reacties zoals bij: "hoe versla je de barbarenkoning?"
Ps kan mijn naam ff veranderen, want het is pautje 2000 niet pautje 2002

Reactie plaatsen