Varkensruiter

Na het woeste springende varken te hebben getemd, straft de varkensruiter iedereen die zich achter hun zielige muren verschuilen! Deze krijgers lopen op duister elixir en zijn nog nooit verslagen. Varkensruiters kunnen getraind worden in een duistere kazerne level 2 en nemen 5 plekken in op een legerkamp.

De Varkensruiters hebben een voorkeur voor verdedigingswerken.

Varkensruiters & aanvallen
Varkensruiters kunnen over muren springen en hebben een voorkeur voor verdedigingswerken, en lopen dus voor de aanval uit. Het heeft dus weinig zin om een paar varkensruiters in te zetten, gebruik een horde van ongeveer 15 varkensruiters. Varkensruiters zijn in grote groepen nogal prijzig en het is dus niet aan te raden varkensruiters te gebruiken als je voor je barbaren koning of boogschutters koningin spaart. Varkensruiters zijn handig in te zetten in combinatie met Goblins Boogschutters en Barbaren omdat je varkensruiters alle verdedigingswerken slopen, het is aan te raden om bij varkensruiters ook enkele reuzen te gebruiken.

Varkensruiters & Verdedigen
Varkensruiters zijn niet de beste troepen om te verdedigen, varkensruiters hebben de voordelen dat ze in de aanval over muren kunnen springen, maar omdat verdedigende troepen uit je clankasteel dit altijd kunnen hebben ze daar geen voordeel in. Varkensruiters uit je clankasteel worden zo dood geslagen/ geschoten door de aanvallende barbaren en boogschutters en natuurlijk gunstelingen en draken. Als je dus varkensruiters in je clankasteel hebt, probeer ze dan zo snel mogelijk in te zetten in de aanval. 

Hoeveel duister elixir kost het om een Varkensruiter te upgraden? En hoelang duurt de upgrade?
Varkensruiter level 1: -
Varkensruiter level 2: 20.000 duister elixir, 8 dagen
Varkensruiter level 3: 30.000 duister elixir, 10 dagen
Varkensruiter level 4: 40.000 duister elixir, 12 dagen
Varkensruiter level 5: 50.000 duister elixir, 14 dagen

Hoeveel duister elixir kost het om een Varkensruiter te trainen?
Varkensruiter level 1: 40 duister elixir
Varkensruiter level 2: 45 duister elixir
Varkensruiter level 3: 52 duister elixir
Varkensruiter level 4: 58 duister elixir
Varkensruiter level 5: 62 duister elixer 

Maak een Gratis Website met JouwWeb