Barbaar

Barbaar: Deze dappere krijger vertrouwt op zijn spierballen en opvallende snor om de boel op zijn kop te zetten in vijandelijke dorpen. Zet een horde barbaren in en geniet van de chaos!

De Barbaar is het eerste van de troepen die je kan ontsluiten in de kazerne. De barbaar is een verschijning van een man met een boze, battle-ready expressie, kortgeschoren blond haar en een lange gele snor. Hij draagt ​​een bruine rok met een leren riem en een stalen schild-vormige gesp, wat aangeeft dat hij een Schotse krijger kan zijn. Hij heeft ook polsbandjes vastgespijkerd op beide armen, evenals een korte slagzwaard in zijn rechterhand. Hij draagt ​​een paar lederen schoenen aan zijn voeten.

Barbaren & aanvallen
Barbaren hebben geen voorkeur voor doelen, ze vallen aan wat binnen hun bereik komt. Grote hordes barbaren zijn zeer effectief aangezien ze snel vernietigen wat op hun pad komt. Het nadeel hiervan is wel dat mortieren en tovenaarstorens veel barbaren tegelijkertijd kunnen uitschakelen.

Barbaren & verdedigen
Barbaren zijn een uitstekende keuze voor het Clankasteel omdat ze relatief hoge gezondheid hebben en grote schade toebrengen aan vergelijkbare troepen zoals boogschuters  en goblins. Barbaren zijn in staat om vijandige troepen lang te weerstaan, waardoor ze deze ophouden. Hierdoor krijgen de vaste verdedigingswerken de tijd om de vijandige troepen uit te schakelen.

Hoeveel elixir kost het om een Barbaar te upgraden? En hoelang duurt de upgrade?
Barbaar level 1: -
Barbaar level 2: 50.000 elixir, 6 uur
Barbaar level 3: 150.000 elixir, 1 dag
Barbaar level 4: 500.000 elixir, 3 dagen
Barbaar level 5: 1.500.000 elixir, 5 dagen
Barbaar level 6: 4.500.000 elixir, 10 dagen

Hoeveel elixir kost het om een Barbaar te trainen?
Barbaar level 1: 25 elixir
Barbaar level 2: 40 elixir
Barbaar level 3: 60 elixir
Barbaar level 4: 80 elixir
Barbaar level 5: 100 elixir